חציל אחד גדול
ראש שום
שמן זית
עגבניות מרוסקות
עלי בזיליקום
גבינה צהובה או מוצרלה או גבינה דלת שומן
תיבול: אורגנו, מלח, פלפל
תנו לחצילים להגיר נוזלים במשך חצי שעה.
לאחר חצי שעה, נגבו את החצילים היטב מהמלח והנוזלים.
שמנו קלות תבנית אפייה והניחו בה את החצילים.
הברישו אותם במעט שמן זית ופזרו מעל אורגנו.
אפו את החצילים בתנור במשך 25 דקות בחום של כ-190 מעלות.
לאחר מכן, הוסיפו לכל חציל כף רוטב נדיבה, ופזרו מעל עלי בזיליקום טריים חתוכים גס
הוסיפו את גבינת המוצרלה דלת השומן מעל ואפו בתנור עד שהיא נמסה לחלוטין.
הגישו בהנאה וצפו בכל הסועדים מלקקים את האצבעות!
אוהבים ויודעים לבשל? נשמח לצרף גם אתכם לצוות הכותבים שלנו! - להצטרפות לחצו כאן